Безплатна доставка над 99лв /само до офис на Еконт/

Доставка

Начини на доставка
Доставките се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС на посочения от вас адрес за доставка или най близкият офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. За по-лесно пресмятане на таксата за доставка сме инсталирали модул който при посочване на адрес или офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС изчислява отделно цената за доставка.
Ползвате и 15% отстъпка НА ДОСТАВКАТА ОТ ЕКОНТ ЕКСПРЕС - постигната от фирма КЕТМАР ООД и нашите клиенти.
Разходите за доставка на закупените стоки се калкулират единствено съобразно теглото им и  местоположението на доставката на територията на България  и се ЗАПЛАЩАТ НА КУРИЕРА В МОМЕНТА НА ДОСТАВКА ИЛИ ПОЛУЧАВАНЕ ОТ ТЕХЕН ОФИС.
При покупка над 100лв. доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на ЕКОНТ!
Такса наложен платеж – 1% от стойността на пратката е за сметка на получателя. 
При получаване на заявката проверете незабавно за транспортни дефекти пред Вашия доставчик! При проблем съставете двустранен протокол и ни го изпратете, за да бъде направена замяна! ВАЖНО: дефекти по физическата цялост и невредимост на продуктите открити след приемане на заявката от доставчика без възражения няма да бъдат уважени!
При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!
В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.
Всеки клиент е длъжен да освободи пратката си от куриерската фирма с изключение на случаите когато има несъответсвие с артикула или нарушена негова цялост.
При настъпване на рекламационно събитие клиента трябва да ни уведоми незабавно в писмен вид на e-mail: sales@rabotnoobleklo.bg
В случай че откаже да заплати дължимата сума за поръчаната стока и нейната доставка, дължимата сума по изпращането и връщането на стоката ще му бъде потърсена по съдебен ред с всички произтичащи от това последици – осъждането ще доведе до заплащане освен на дължимите за поръчката суми и направените разноски по делото: държавни такси, адвокатски възнаграждения, депозити за вещи лица, разноски на частен съдебен изпълнител и др.